Neteja de col·legis, centres docents o d'estudis i universitats

Un ambient net és garantir el benestar i millorar el rendiment del nostre client.
Garantia de resultats òptims.

Contacta'nsTruca'ns

Neteja de col·legis, centres docents o d’estudis i universitats

En el servei de neteja de col·legis o qualsevol centre d’estudis, el que destaquem és la serietat, garantia i rapidesa en la neteja integral del lloc. Tenim una gran experiència en el maneig de productes químics i una formació adequada en salut i higiene. Sabem que la salut dels alumnes en aquest cas és molt important i per això sempre fem una exhaustiva selecció de personal que doni total confiança i despreocupació per part de l’escola. Els nostres treballadors sempre van degudament uniformats donant una imatge de neteja i serietat.

Oferim els últims sistemes de neteja en col·legis, escoles i llars d’infants
Seguim els protocols de seguretat i higiene indicats
Coneixem en profunditat les característiques i aplicacions de cada producte o maquinària de neteja, això és una garantia per al seu col · legi.
Tenim experiència i trajectòria necessàries per saber com brindar als seus clients un tracte personalitzat i un assessorament integral.

Tan important com els materials i mitjans més moderns de treball, la formació contínua del personal és una prioritat per a la nostra empresa de neteja de col · legis a Madrid.

Col · legis, escoles, guarderies, acadèmies i universitats que han confien en nosaltres la delicada tasca de mantenir la higiene a les seves instal.lacions, conscients que en aquests llocs la desinfecció i eliminació de brutícies és la millor forma de prevenció.

Perquè escoltem als nostres clients, estudiem les característiques i peculiaritats del seu centre i treballem en funció de les dades derivades de l’anàlisi d’aquesta informació. Li garantim que quedarà encantat amb el treball realitzat, la nostra cartera de clients satisfets són el nostre millor aval.

Per què treballar amb nosaltres?

Fiabilitat

Certifiquem el nostre servei mitjançant sistemes avançats.
ISO 9001 i 14001.

Experiència

Portem més de 20 anys treballant en el sector, evolucionant dia a dia al nostre sistema i tecnologia.

Personal qualificat

Volem el millor per als nostres clients, per això el nostre personal sempre estarà format i actualitzat pel que fa a les lleis de prevenció, protecció de dades i nous avenços en els sistemes de treball.

Eficiència

Substitució immediata del personal de baixa o vacances sense cost addicional per al client.

Qualitat

Apostem per la qualitat com a eina de treball i com a factor del nostre èxit.

Compromís

Desenvolupem totes les nostres activitats de manera que contribueixin positivament al comportament ambiental.

Servei constant

Sabem l’important que és tenir un servei professional, estant sempre disponible i disposats les 24 h els 365 dies de l’any.

Eficàcia

Servei totalment supervisat per personal especialitzat en optimitzar els recursos humans i mecanitzats.

Assessorament

Busquem sempre la millor solució amb el millor preu, sense rebaixar o degradar la qualitat del servei.

Podem ajudar-te?

Si vols contractar un servei professional, saber quant costaria, o simplement conèixer quines solucions podem oferir-te, truca’ns a les nostres oficines o envia’ns un email, i estarem encantats de poder ajudar-te sense cap compromís.

En ELIA som conscients de la importància d’oferir un servei professional adaptat a les necessitats del client. Per aquest motiu, som una empresa de neteja dinàmica i moderna, amb un ampli equip de professionals i experiència en el sector de la neteja i manteniment integral, oferint els nostres serveis les 24 hores, els 365 dies de l’any. Disposem de les tècniques més actuals per donar un servei de neteja òptim a tots els nostres clients.

Oferim garanties com Qualitat i Medi Ambient amb els certificats ISO 9001 i ISO 14001.

Vols saber més?

Truca'ns al 934 261 515 o bé completa el formulari. Et contestarem en 24-48 hores.

Nom
Cognoms
Email
Telèfon
Ciutat
Soc
El teu missatge
He llegit i accepto la claússula de privacitat de dades.